Om mig

Om mig

Bag Brandsborgs Kropsterapi står Marie Brandsborg, samboende og mor til en pige på 2 år.
Jeg er oprindelig ”hestepige”, og har arbejdet professionel med ridning i en del år.
Min interesse for sundhed og kroppen, og min nysgerrighed over for alternative behandlingsformer har ført mig til massagen.

Brandsborgs Kropsterapi så “officielt” dagens lys den 1. februar 2019. Klinikken er etableret i BusinessPark Struer i et lækkert lyst lokale.

Det er vigtigt, at du føler dig tryg, når du modtager behandling i klinikken. For at kunne tilbyde en god og professionel behandling, er en af de afgørende faktorer, at jeg som behandler har en solid faglig baggrund. Derfor sætter jeg også en stor ære i, at jeg hele tiden holder min viden up-to-date.

Udover min uddannelse som Lægeeksamineret Massør, sørger jeg også for jævnligt at tilegne mig ny viden – både ved at deltage i forskellige relevante kurser og ved, at jeg bruger en del af min fritid på selv at fordybe mig i spændende og relevante emner. Ved at være Registreret Alternativ Behandler (RAB) i massage kræver det også, at jeg løbende tager efteruddannelseskurser.

Jeg har indtil nu gennemført følgende uddannelser og kurser:
- Lægeeksamineret Fysiurgisk Massør på Nordjysk Massageskole.
- Overbygning på Lægeeksamineret Massør uddannelsen taget på Nordjysk Massageskole (adgangskravene til at blive RAB registreret).
- Cupping terapikursus på Lasota Terapi Akademi.
- Piskesmældslæsionkursus på Lasota Terapi Akademi.
- Baby- og børnemassage kursus på Lasota Terapi Akademi.
- Førstehjælpskursus.
- MCE "Ny håndtering af akutte skader".

Du vil opleve, at jeg stiller spørgsmål omkring kost, motion, levevis, arbejde, sygdomme mm. Alt sammen for at hjælpe dig bedst muligt.

RAB godkendelse i massage er et kvalitetsstempel og din garanti for fyldestgørende uddannelse samt kvalificeret og løbende efteruddannelse.

RAB betyder Registreret Alternativ Behandler, og betegnelsen må kun bruges af dem, der opfylder ovenstående kriterier, fastsat i samarbejde mellem Styrelsen for Patientsikkerhed og behandlernes brancheorganisationer. Det er ikke en autorisation på linje med lægers og sygeplejerskers, men en fællesnævner for en offentlig anerkendt standard.
Det er derfor det sikreste for dig, hvis du vælger en behandler, der er RAB-registreret – både af hensyn til din sundhed, sikkerhed og pengepung. En del sundhedsforsikringer dækker faktisk dine behandlinger, da jeg er RAB-registreret massør.

Se mere på: www.dakobe.dkJeg vil gøre, hvad jeg kan, for at yde den bedste behandling, som passer lige netop til dig og dit problem. For mig er det vigtigt, at dit besøg hos mig bliver en god og tryg oplevelse, og at du får lyst til at komme igen.
-Jeg tilpasser massagen efter dine ønsker og behov – naturligvis med stor respekt og 100 % diskretion.

Mine klienter vil få en bedre kropsopfattelse og en bedre fornemmelse af, hvordan kroppen fungerer og hænger sammen. Du skal mærke en forbedring af kroppens funktioner og få en positiv oplevelse af massagen.

Det at kunne hjælpe og give noget positivt til mennesker, er præcist det, som inspirerer mig i mit arbejde som massør.

Med venlig hilsen
Marie Brandsborg
– glæder mig til at se dig i klinikken

Anbefaling af Brandsborgs Kropsterapi

Jeg har siden 2010 haft et voldsomt piskesmæld samt nerveskader og bevægelsesindskrænkninger i højre arm og skulder. I den forbindelse har jeg efterhånden prøvet mange forskellige behandlingsformer, både de anerkendte og de mere alternative behandlinger. Under Maries uddannelse har jeg været så heldig at få nogle behandlinger, og allerede efter første behandling kunne jeg mærke en væsentlig bedring i mine smerter. Jeg har hidtil aldrig været til behandling, der har haft så stor effekt på særlig min højre arm/skulder. Efter kun få behandlinger, hvor Marie stadig har været under uddannelse, er det blevet så godt, at jeg er begyndt at kunne ligge lidt på højre side, når jeg skal sove. Det har jeg ikke kunnet i over 8 år.
Jeg kan klart anbefale at komme forbi Brandsborgs Kropsterapi. Når Marie allerede under uddannelse kunne gøre så meget for min meget skadede krop, tør jeg ikke tænke på, hvor god hun bliver med tiden. Min krop ser bestemt frem til fremover at kunne komme til behandling, og jeg tænker jeg vil kunne se frem til yderligere forbedringer med min krop. Hvis min krop kan få det bedre efter behandling af Marie, vil jeg mene Marie kan hjælpe rigtig mange med smerter og skader i kroppen.
Jeg giver Marie de varmeste anbefalinger. -Yvonne

Den bedste behandling jeg nogen sinde har fået. Jeg kom med en låst skulder, som satte sig fat i går. Efter behandling er det så meget i bedring, at jeg kan bruge min arm igen :D Jeg kommer helst sikkert igen, og vil anbefale Brandsborgs Kropsterapi til enhver tid, det er virkelig besøget værd. -Sabina

Marie går til sit fag utrolig effektiv og med engagement. Sætter sig godt ind i situationen. Kommer med forslag og gode idéer. Finder hurtig de svage punkter. Utrolig dygtig af kun at have været uddannet kort tid. -TinaHold nu op hvor er jeg imponeret!
Jeg havde virkelig voldsomt ondt, da jeg kom forbi dig i mandags - med et påbegyndende hold i nakken. Det er nu helt væk her to dage efter min behandling hos dig! Det sled virkelig på humøret. Men nu føler jeg mig nærmest som et helt nyt menneske og humøret er i top igen. Tusind tak Marie! Jeg kan virkelig kun anbefale dig.-Charlotte

Kan virkelig anbefale at få massage hos Brandsborg Kropsterapi. Jeg lider af kroniske nervesmerter og det medfører rigtig mange muskelspændinger, som jeg ikke selv kan løsne. Her hjælper det helt enormt at få en dyb massage, og jeg føler mig afslappet og som et nyt menneske, når jeg går derfra. Ud over at give virkelig god massage, er Marie også hyggelig at tale med og altid smilende, men det bedste er, at man kan fornemme, at hun virkelig brænder for faget og ved, hvad hun taler om. Så jeg føler mig i meget trygge hænder hos Brandsborg Kropsterapi. -Nina

Brandsborgs Kropsterapi

v/ Marie Brandsborg
Fælledvej 17
7600 Struer
Cvr. 40171339

Tlf. 30425852
E-mail: marie_brandsborg@hotmail.com

Åbningstider

Mandag 08:00 - 16:00
Tirsdag 08:00 - 16:00
Onsdag 08:00 - 16:00
Torsdag 08:00 - 16:00
Fredag 08:00 - 16:00
Lørdag Lukket
Søndag Lukket

Facebook

En hjemmeside af Kliksite.dk - Online booking system af KlikBook.dk