Booking og priser

Priser


- Delmassage 40 min. (ben/baller/lænd) eller (skulder/nakke/ryg) 325 kr.
- Helkropsmassage 60 min. 475 kr.
- Luksus helkropsmassage 90 min. 625 kr.
- Baby- og børnemassage (0-15 år) individuel behandling i klinikken 40 min. 300 kr.
- Baby- og børnemassage event i klinikken (holdundervisning) 125 kr. pr. baby
- Event i babymassage hjemme ved jer eller her 700 kr. + 3 kr./km i kørsel ved afstand over 15 km fra klinikken
- Behandlinger 40 min. – 5-turs bonuskort kr. 1.450 kr. (spar 175 kr.)
- Behandlinger 60 min. – 5-turs bonuskort kr. 2.125 kr. (spar 250 kr.)
- Gavekort tilbydes Fx værtindegave, Valentinsgave, barselsgave, fødselsdagsgave

Læs her inden du booker din tid (længere nede på siden):


Husk at medbringe et lagen samt et lille håndklæde til behandlingen.
Behandlingstiden er inklusiv "komme og gå".
Betaling er kontant eller via mobilepay ved endt behandling.

Vær opmærksom på, at du får booket den ønskede varighed af behandlingen, kontakt mig gerne, hvis du er i tvivl. Første behandling tager ofte længere tid, hvis du vil have den bedste forudsætning for at komme dig over dit problem hurtigt.
Behandlingen er inklusiv alle mine "redskaber" som cupping, kinesiologi tapning osv. Med andre ord så er det min tid, du betaler for.


Jeg anbefaler IKKE at du motionerer samme dag, da musklerne har været på arbejde i mine hænder. De fleste, der gør det, bliver slemt skuffet over, at de ikke kan præstere, som de plejer, idet musklerne er i gang med at restituere.

Skriv gerne i "noter", hvad din behandling skal rettes mod (eks. ryg, nakke, skuldre, tennisalbue, spændingshovedpine). Du må også meget gerne skrive, hvis der er særlige forhold, der gør sig gældende.
Er du i tvivl om du kan få behandling, så kontakt mig.

Afbudspolitik

Hvis man udebliver uden at have aflyst sin aftale senest kl. 08.00 samme dag, er jeg nødsaget til at opkræve et gebyr på 150 kr.

COVID19 TILTAG
*Du skal være feberfri og symptomfri i mindst 48 timer inden behandlingen. Dette gælder også milde symptomer som forkølelse og lettere smerter i halsen, hovedet osv.

*Benyt bagdøren, hvor der nemt kan parkeres, jeg kommer og åbner døren, da den er låst. Kommer du i god tid, så vent venligst i bilen indtil din aftalte tid. Tag kun ledsager med efter aftale med mig på forhånd.

*Der står håndsprit i klinikken, som du bedes benytte både ved ankomst, og når din behandling er færdig.

*Jeg giver desværre ingen knus, kram eller håndtryk, men hilser pænt.

*Husk et rent lagen eller sengebetræk, der er stort nok til at dække briksen (180*75) samt et lille håndklæde.

HVAD ER MINE TILTAG?
*Tiden mellem hver klient er øget, så I ikke ser hinanden. Der er tid til at skifte tæppe og hovedstøtte-serviet. Alle overflader klienten kommer i kontakt med, rengøres ligeledes mellem hver klient, og der luftes ud.

*Jeg bærer mundbind/briller.

Firmaaftale

Få glade medarbejdere

For virksomheder er det af stor betydning at have gode og dygtige medarbejdere, som yder deres bedste indsats. Her vil en firmaordning med massage være en god hjælp. Alt arbejde, lige fra kontorarbejde til hårdt fysisk arbejde, belaster kroppen og kan give små eller store skavanker. Dette kan lindres/forebygges med en god og målrettet fysiurgisk massage.

Mindre virksomheder kan med fordel investere i deres medarbejderes helbred og velbefindende. Med færre sygedage mindskes belastningen på kolleger, der ellers må påtage sig yderligere arbejde, når en kollega bliver syg.
Pleje af kroppen vigtigt for at undgå stress, muskelspændinger, musearm, hovedpine, ryg-problemer, træthed m.m. og sygedage mindskes. En tilfreds medarbejder arbejder bare bedre.

Hvordan foregår behandlingerne?

Har virksomheden mulighed for at stille et opvarmet lokale til rådighed, vil 40-60 min. i hænderne på en fysiurgisk massør gøre underværker. Jeg medbringer massagebriks og olie. Klienterne medbringer lagen og håndklæde. Behandlingen kan også foregå i min klinik i Businesspark Struer. Det er helt op til jer.

Hvordan udformes en ordning?

Der er mange muligheder for at lave en ordning, der passer ind i jeres firma - her er et par forslag:
*Firmaet betaler massageordningen i første omgang, og medarbejderne ”betaler” selv derefter, da det kan trækkes af bruttolønnen.
*Firmaet betaler hele massagen. Det er jeres valg.

Mit arbejde er momsfrit og fradragsberettiget for virksomheder, så det ”koster” kun en glad medarbejder. Det er en betingelse fra SKAT mht. fradragsberettigelsen, at der er tale om behandling eller forebyggelse af en arbejdsbetinget skade. Da der er tale om fysiurgisk massage, vil det altid have behandlende karakterer.

Hvordan kommer vi i gang?

Vi aftaler gerne en fast dag, hvor jeg kommer ud til virksomheden eller medarbejderne kommer i min klinik. Mindre virksomheder, kan booke en tid i mit bookingsystem, hvis behandlingen forgår her. Medarbejderen kan gå fra sit arbejde i 40 eller 60 min. (hvis behandlingen ligger i arbejdstiden).

Kontakt mig for et uforpligtende tilbud. Ring allerede nu på tlf. 30 42 58 52


Brandsborgs Kropsterapi

v/ Marie Brandsborg
Fælledvej 17
7600 Struer
Cvr. 40171339

Tlf. 30425852
E-mail: marie_brandsborg@hotmail.com

Åbningstider

Mandag 07:00 - 16:00
Tirsdag 07:00 - 16:00
Onsdag 07:00 - 16:00
Torsdag 07:00 - 16:00
Fredag 07:00 - 15:45
Lørdag Lukket
Søndag Lukket

Facebook

En hjemmeside af Kliksite.dk - Online booking system af KlikBook.dk