Baby- og børnemassage

Børne- & babymassage -behandling eller event


Babymassage er ikke bare en virkelig dejlig barselsaktivitet, det er også sundt. Både du og baby får nemlig et boost af kærlighedshormonet oxytocin rundt i kroppen. Det gør os glade, lykkelige, afslappet og fremmer tilknytningen og styrker relationen mellem dig og baby.

Massage til børn er blandt andet godt for barnets motorik og koordinationsevnen. Det stimulere barnets sanser og kredsløb. Det øger koncentrationsevnen. Det forbedre kropskontakten. Ikke mindst er der med til at mindske kolik smerter, og sætter gang i maven ved forstoppelse. Ligeså skaber der tryghed og nærhed – En god mulighed en hyggestund.

Jeg tilbyder individuel behandling af barnet på klinikken, f.eks. ved koliksmerter, skævheder i kroppen, uro i kroppen osv. Det er både babyer og lidt større børn, der er kommet galt afsted eller har brug for at finde ro i kroppen (bogstavebørn).

Desuden underviser jeg forældre i børne- og babymassage (både individuel og i små grupper som f.eks. mødregrupper hjemme hos jer, samt event i børnehaver, skole/SFO eller ved sportsaktiviteter/sommerlejre.

Workshoppen om det er her i klinikken, eller hjemme i trygge omgivelser er en times klassisk babymassage.
Her i vil lære forskellige punkter som kan bruges i forbindelse med snotnæser/hoste, ømme gummer, forstoppelse/kolik, dårlig søvn og meget mere. Vi stopper op, og masserer grundigt på udvalgte muskler der fx har forbindelse til fordøjelsen.

Den bedste start på livet


Jeg afholder første onsdag i hver måned babymassage kursus i min klinik i Struer Businsspark. Det er blevet virkelig populær, og en rigtig hyggestund med forældrene og deres babyer. Det er en unik mulighed for en super hyggelig stund med dit barn, så skynd dig at melde dig til, først til mølle.

NÆSTE GANG ER DEN 8. Januar*Første hold kører fra kl 9:30-10:30 og er tilpasset babyer fra 0-5 måneder.
*Næste hold kører fra kl 11-12 og er tilpasset småbørn fra 5-12 måneder.

Pris 125 kr. for en times workshop inkl. en flaske mandelolie du får med hjem og en opskrift med babymassagen
- Max 6 babyer pr hold med dertilhørende forælder.
Tilmelding på messenger eller på SMS, først til møller.

I klinikken er der masser plads til at amme/give flaske/mad og pusle, og forældrene kan bare tage deres barnevogn med, så de ikke skal slæber på alle deres ting og baby. Medbring blot baby, pudslepude/tisseunderlag, og hvad i ellers skal bruge til baby.

Krudt i rumpetten?


NÆSTE GANG (Dato kommer snart)


Har du en dejlig krudtugle du har svær ved at få til at falde til ro?
Eller er aften ved at være laaang når der står på putningen på programmet?

Baby- og børne massage er et fantastisk redskab til at lære vores dejlige unger at blive mere bevidste omkring kroppens signaler, og til at lære at mærke sid selv, så de kan falde til ro.
Jeg vil vise jer hvordan man kan lege massagen ind, så selv den mest aktive pige/dreng kan lære at finde ro en gang i mellem.

Workshoppen varer 1 time og er en klassisk børnemassage. Her i vil lære forskellige punkter som kan bruges i forbindelse med snornæser/hoste, forstoppelse, dårlig søvn og meget mere. Vi stopper op, og masserer grundigt på udvalgte muskler der fx har forbindelse til fordøjelsen.

Massage til børn er blandt andet godt for barnets motorik og koordinationsevnen, samt styrker relationen mellem dig og dit barn.
Det er en unik mulighed for en super hyggelig stund med dit barn, så skynd dig at melde dig til.

Intropris kun 100kr for en times workshop (inkl. en mandelolie du får med hjem og opskrift med børnemassagen).
- Max tilmelding er 6 børn med dertilhørende forælder.

Hold 3-6 år fra kl 9-10
Hold 1-2,5 år fra 10.30-11.30

Tilmelding på SMS/telefon 30425852 eller på messenger
Først til mølle, senest dagen førBrandsborgs Kropsterapi

v/ Marie Brandsborg
Fælledvej 17
7600 Struer
Cvr. 40171339

Tlf. 30425852
E-mail: marie_brandsborg@hotmail.com

Åbningstider

Mandag 07:00 - 16:00
Tirsdag 07:00 - 16:00
Onsdag 07:00 - 16:00
Torsdag 07:00 - 16:00
Fredag 07:00 - 15:45
Lørdag Lukket
Søndag Lukket

Facebook

En hjemmeside af Kliksite.dk - Online booking system af KlikBook.dk