Baby- og børnemassage

Børne- og babymassage
- behandling eller event


Babymassage er ikke bare en virkelig dejlig barselsaktivitet, det er også sundt. Både du og baby får nemlig et boost af kærlighedshormonet oxytocin rundt i kroppen. Det gør os glade, lykkelige, afslappet og fremmer tilknytningen og styrker relationen mellem dig og baby.

Massage til børn er blandt andet godt for barnets motorik og koordinationsevne. Det stimulerer barnets sanser og kredsløb. Det øger koncentrationsevnen. Det forbedrer kropskontakten. Ikke mindst er det med til at mindske koliksmerter og sætter gang i maven ved forstoppelse. Ligeså skabes der tryghed og nærhed – En god mulighed en hyggestund.

Jeg tilbyder individuel behandling af barnet på klinikken, fx ved koliksmerter, skævheder, uro i kroppen osv. Det er både babyer og lidt større børn, der er kommet galt afsted eller har brug for at finde ro i kroppen ("bogstavbørn").

Desuden underviser jeg forældre i børne- og babymassage (både individuelt og i små grupper som fx mødregrupper - hjemme hos jer samt events i børnehaver, skole/SFO eller ved sportsaktiviteter/sommerlejre.

Workshoppen - om det er her i klinikken eller hjemme i trygge omgivelser - er en times klassisk babymassage. Her vil I lære forskellige zoneterapipunkter, som kan bruges i forbindelse med snotnæser, hoste, ømme gummer, forstoppelse/kolik, dårlig søvn og meget mere. Vi stopper op og masserer grundigt på udvalgte muskler, der fx har forbindelse til fordøjelsen.

Den bedste start på livet


Jeg afholder første onsdag i hver måned babymassagekursus i min klinik i BusinessPark Struer. Det er blevet virkelig populært og en rigtig hyggestund med forældrene og deres babyer. Det er en unik mulighed for en super hyggelig stund med dit barn, så skynd dig at melde dig til - først til mølle.
Næste gang er den 10. juni*Første hold kører fra kl. 9:30-10:30, og er tilpasset babyer fra 0-4 måneder.
*Næste hold kører fra kl. 11:00-12:00, og er tilpasset småbørn fra 5-12 måneder.

Pris 125 kr. for en times workshop inkl. en flaske mandelolie, som du får med hjem samt en vejledning til babymassage.
Eventet er et lille og intimt event med max seks babyer pr. hold med dertilhørende forældre, så der er plads til at tilgodese den enkle babys behov.

Tilmelding på messenger eller SMS - først til mølle.

I klinikken er der masser af plads til at amme/give flaske/mad og pusle, og forældrene kan tage barnevogn med. Medbring baby, pudslepude/tisseunderlag og hvad I ellers skal bruge.

Krudt i rumpetten?


Næste gang (Dato kommer snart)


Har du en dejlig krudtugle, du har svær ved at få til at falde til ro?
Eller er aftenen ved at være laaang, når der står på putning på programmet?

Baby- og børnemassage er et fantastisk redskab til at lære vores dejlige unger at blive mere bevidste omkring kroppens signaler og til at lære at mærke sig selv, så de kan falde til ro.
Jeg vil vise jer, hvordan man kan lege massagen ind, så selv den mest aktive pige/dreng kan lære at finde ro.

Workshoppen varer 1 time og er en klassisk børnemassage. Her vil I lære forskellige zoneterapipunkter, som kan bruges i forbindelse med snornæser/hoste, forstoppelse, dårlig søvn og meget mere. Vi stopper op og masserer grundigt på udvalgte muskler, der fx har forbindelse til fordøjelsen.

Massage til børn er blandt andet godt for barnets motorik og koordinationsevne og det styrker relationen mellem dig og dit barn. Desuden er børnemassage et godt redskab til barnet, der lider af vokseværk, da massage har også en gavnlig effekt mod smerter.
Det er en unik mulighed for en super hyggelig stund med dit barn, så skynd dig at melde dig til.

Prisen er kun 125 kr. for en times workshop inkl. frisk frugt, en flaske mandelolie, som du får med hjem samt en vejledning til børnemassage.

Det er et lille og intimt event med max 6 børn med dertilhørende forældere, så der er ro og tid til den enkle.

*Hold 2 1/2-6 år fra kl. 9:00-10:00
*Hold 1-2 år fra kl. 10:30-11:30

Tilmelding på SMS 30 42 58 52 eller på messenger - først til mølle princippet.


Brandsborgs Kropsterapi

v/ Marie Brandsborg
Fælledvej 17
7600 Struer
Cvr. 40171339

Tlf. 30425852
E-mail: marie_brandsborg@hotmail.com

Åbningstider

Mandag 07:00 - 16:00
Tirsdag 07:00 - 16:00
Onsdag 07:00 - 16:00
Torsdag 07:00 - 16:00
Fredag 07:00 - 15:45
Lørdag Lukket
Søndag Lukket

Facebook

En hjemmeside af Kliksite.dk - Online booking system af KlikBook.dk