Om mig

Om mig

Bag Brandsborgs Kropsterapi står Marie Brandsborg - Samboende og mor til et barn.
Jeg er oprindelig ”hestepige” men min interesse for sundhed og velvære, min nysgerrighed over for alternative behandlingsformer, anatomi og fysiologi har ført mig til massagen.

Brandsborgs Kropsterapi så “officielt” dagens lys d. 1. februar 2019. Klinikken er etableret i BusinessPark Struer i et lækkert lyst lokale.

Jeg har indtil nu gennemført følgende uddannelser og kurser:
- Lægeeksamineret Fysiurgisk Massør på Nordjysk Massageskole
- Cupping terapi kursus på Lasota terapi akademi
- Piskesmælds læsioners kursus på Lasota terapi akademi
- Baby- og børnemassage kursus på Lasota terapi akademi
- Overbygning på lægeeksamineret massør uddannelsen taget på Nordjysk Massageskole (Adgangskravene til at blive RAB registreret).
- RAB Registreret massør i DAKOBE

RAB godkendelse i massage er et kvalitetsstempel, og din garanti for fyldestgørende uddannelse samt kvalificeret og løbende efteruddannelse.

Nedenstående skriv er fra Styrelsen for Patientsikkerhed:
"I 2004 indførte regeringen en registreringsordning af behandlere, som bl.a. bygger på disse principper:

- Veldefinerede uddannelseskrav
- Regelsæt for etisk standard og god klinisk praksis
- Klagemuligheder for borgerne
- Minimumskrav til brancheorganisationerne

RAB betyder Registreret Alternativ Behandler, og betegnelsen må kun bruges af dem, der opfylder ovenstående kriterier, fastsat i samarbejde mellem Styrelsen for patientsikkerhed og behandlernes brancheorganisationer. Det er ikke en autorisation på linje med lægers og sygeplejerskers, men en fællesnævner for en offentligt anerkendt standard.

Det er derfor det sikreste for dig, hvis du vælger en behandler, der er RAB-registreret – af hensyn til både din sundhed, sikkerhed og pengepung."

Se mere på: www.dakobe.dk


Det stopper ikke her, jeg har planer om at tage flere uddannelser/kurser i forskellige behandlingsformer samt anatomi, fysiologi, sygdomslære, psykologi mv.
Jeg skræddersyr massagen efter dine ønsker og behov – naturligvis med stor respekt og 100% diskretion.

Jeg vil gøre hvad jeg kan, for at yde den bedste behandling, som passer lige netop til dig og dit problem. For mig er det vigtigt at dit besøg hos mig, bliver en god og tryg oplevelse og at du får lyst til at komme igen.

Mine kunder vil få en bedre kropsopfattelse og en bedre fornemmelse af, hvordan kroppen fungerer og hænger sammen. Du skal mærke en forbedring af kroppens funktioner og få en positiv oplevelse af massagen.

Det at kunne hjælpe og give noget positivt til mennesker, er det som inspirerer mig i mit arbejde som massør.

Med Venlig Hilsen
Marie Brandsborg
– glæder mig til at se dig i klinikken.


Anbefaling af Brandsborgs Kropsterapi

Jeg har siden 2010 haft et voldsomt piskesmæld, samt nerveskader og bevægelsesindskrænkninger i højre arm og skulder. I den forbindelse har jeg efterhånden prøvet mange forskellige behandlingsformer, både de anerkendte og de mere alternative behandlinger.
Under Maries uddannelse har jeg været så heldig at få nogle behandlinger, og allerede efter første behandling kunne jeg mærke en væsentlig bedring i mine smerter. Jeg har hidtil aldrig været til behandling, der har haft så stor effekt på særlig min højre arm/skulder. Efter kun få behandlinger – hvor Marie stadig har været under uddannelse – er det blevet så godt, at jeg er begyndt at kunne ligge lidt på højre side når jeg skal sove. Det har jeg ikke kunne i over 8 år.
Jeg kan klart anbefale at komme forbi Brandsborgs Kropsterapi. Når hun allerede under uddannelse kunne gøre så meget for min meget skadede krop, tør jeg ikke tænke på hvor god hun bliver med tiden. Min krop ser bestemt frem til fremover at kunne komme til behandling, og jeg tænker jeg vil kunne se frem til yderligere forbedringer med min krop. Hvis min krop kan få det bedre efter behandling af Marie, vil jeg mene Marie kan hjælpe rigtig mange med smerter og skader i kroppen.
Jeg giver Marie de varmeste anbefalinger. -Yvonne

Kan virkelig anbefale at få massage hos Brandsborg Kropsterapi. Jeg lider af kroniske nervesmerter og det medfører rigtig mange muskelspændinger, som jeg ik selv kan løsne. Her hjælper det helt enormt at få en dyb massage og jeg føler mig afslappet og som et nyt menneske når jeg går der fra. Ud over at give virkelig god massage er Marie også hyggelig at tale med og altid smilende men det bedste er at man kan fornemme at hun virkelig brænder for faget og ved hvad hun taler om. Så jeg føler mig i meget trygge hænder hos Brandsborg Kropsterapi. -Ninna

Den bedste behandling jeg nogen sinde har fået. Jeg kom med en låst skulder som satte sig fat i går, nu efter behandling er det så meget i bedring at jeg kan bruge min arm igen :D Jeg kommer helst sikkert igen, og vil anbefale Brandsborgs kropsterapi til en hver tid, det er virkelig besøget værd. -Sabina

Marie går til sit fag utrolig effektiv og med engagement. Sætter sig godt ind i situationen. Kommer med forslag og gode ideer. Finder hurtig de svage punkter. Utrolig dygtig af kun at have været uddannet kort tid. -TinaBrandsborgs Kropsterapi

v/ Marie Brandsborg
Fælledvej 17
7600 Struer
Cvr. 40171339

Tlf. 30425852
E-mail: marie_brandsborg@hotmail.com

Åbningstider

Mandag 07:00 - 16:00
Tirsdag 07:00 - 16:00
Onsdag 07:00 - 16:00
Torsdag 07:00 - 16:00
Fredag 07:00 - 15:45
Lørdag Lukket
Søndag Lukket

Facebook

En hjemmeside af Kliksite.dk - Online booking system af KlikBook.dk